Pagina 3 van 3

Re: Apparaten niet zichtbaar in netwerk

Geplaatst: za 10 nov, 2018 15:35:45
door jebouw
Wil wel toevoegen maar zowel bitmap als e-mail mag hier niet, hoe dan wel?

Re: Apparaten niet zichtbaar in netwerk

Geplaatst: za 10 nov, 2018 16:03:12
door Black Tiger
Je kunt ook omschrijven waar ik zijn moet.
Een afbeelding kun je het beste hier even uploaden:
https://www.imgdumper.nl/
En dan hier op het forum de link plaatsen die je daarna krijgt.

Re: Apparaten niet zichtbaar in netwerk

Geplaatst: za 10 nov, 2018 16:50:27
door jebouw
https://www.imgdumper.nl/uploads9/5be6f ... otocol.gif
Netwerkverbindingen, Ethernetadapter, Eigenschappen, Installeren, Protocol, Toevoegen.

Dat Protocol stond daar als enige toe te voegen.

Re: Apparaten niet zichtbaar in netwerk

Geplaatst: za 10 nov, 2018 17:17:20
door Black Tiger
Er gaat toch iets mis met de img code, In het voorbeeld laat ie hem wel zien, maar bij plaatsen uiteindelijk niet, raar.
Anyway ik kon er toch naar kijken.

Dan staat het dus daar waar ipv4 en client voor Microsoft Netwerken staat.
Vreemd, dat reliable protocol heb ik daar nog nooit tussen de protocollen gezien.

Anyway, toch goed om te weten, als het daarmee werkt is het misschien toch iets voor een volgende keer te gebruiken als weer bij iemand geen andere oplossing te vinden is.

Bedankt! :dank:

Re: Apparaten niet zichtbaar in netwerk

Geplaatst: zo 11 nov, 2018 12:55:48
door jebouw

Re: Apparaten niet zichtbaar in netwerk

Geplaatst: zo 11 nov, 2018 14:25:06
door Black Tiger
Bedankt Jebouw. We konden hem vorige keer al zien.
Het blijkt dat de originele afbeelding te groot is en met verkleinen is hij alleen zichtbaar in het voorbeeld maar niet in de tekst.
Dat maakt niet uit, nu kan men er op klikken en is hij ook zichtbaar.
Dus het is toch gelukt, thanks.