Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
noori
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 89
Lid geworden op: do 22 okt, 2015 15:51:58
Kennisniveau: (1) Beginner
AV: Avast

Heb hulp nodig bij QoS instelling van ZyXEL VMG8324-B10A router

zo 28 okt, 2018 13:42:13

Ik heb de ZyXEL VMG8324-B10A en ben zelf een groentje hierin.

Ik wil graag dat mijn specifieke laptop en mobiel boven alle andere apparaten voorrang krijgt alleen ik heb geen flauw idee hoe dit moet. Ik heb tutorials gezocht, maar ze zijn allemaal anders en er is alleen eentje die over mijn specifieke router gaat en die is ook anders.

Graag hulp als het niet te veel gevraagd is.

Ik kan al inloggen en ben ook bij de QoS instellingen alleen vandaar weet ik niet hoe ik het moet instellen dat mijn apparaten voorrang krijgen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten