0x80070057 fout

Problemen en vragen met betrekking tot een Blauw Scherm (Blue screen of death), systeemcrashes en opstartproblemen.
Gebruikersavatar
Phoenix
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 770
Lid geworden op: 31 okt 2008 14:13
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7
AV: Avira
FW: Windows Firewall
Contacteer:

#16

16 dec 2011 16:39

Wessel schreef:Is dit ook een HP computer want dan is er misschien een verband te leggen met het probleem van focuijp in het eerste bericht?
Als dit zo is dan zou het wel eens aan de fabrieksversie van Windows van HP kunnen liggen, en ik moet zeggen dat ik HP en de foutcode 0x80070057 vaak voorbij zie komen op Google dus dat zou het best wel eens kunnen zijn Wessel. :good:
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 842?page=2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://social.technet.microsoft.com/For ... b521b586dc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.digitalhome.ca/forum/showthread.php?t=127010" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forums.techarena.in/operating-sy ... 380213.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Alius aliud dicit "Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is" ook al is deze uit de as herrezen.
Gebruikersavatar
Corsas
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 16 dec 2011 09:49

#17

17 dec 2011 13:08

Hallo

Bedankt voor je reactie, het is inderdaad een HP en wel Laptop HP Pavilion g7
overgens een fijne laptop.
Ik heb er drie schijven bij om de laptop in de fabrieksinstellingen terug te zetten
Het is dan wel oppassen want hij verandert de hele hardeschijf maakt nieuwe partities
aan en zet daaar ook de recoverie software weer op terug.
Ik heb hierover al kontact gehad met HP en die verwezen me voor het probleem naar
de software leverancier. Dat is (natuurlijk een beetje dubbel want dat zijn ze zelf)
Microsoft.
Dan staat er nog iets over op internet maar dat is in het engels en ik vind het probleem
zelf al ingewikkeld genoeg in het Nederlands.
Toch fijn dat je wilt meedenken :cool: Ik voel me dan niet zo alleen

Corsas
Gebruikersavatar
Phoenix
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 770
Lid geworden op: 31 okt 2008 14:13
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7
AV: Avira
FW: Windows Firewall
Contacteer:

#18

21 dec 2011 13:27

Corsas schreef:Ik heb er drie schijven bij om de laptop in de fabrieksinstellingen terug te zettenHet is dan wel oppassen want hij verandert de hele hardeschijf maakt nieuwe partitiesaan en zet daaar ook de recoverie software weer op terug.
Dat is waar, vandaar dat het dan ook erg belangrijk is om alle belangrijke gegevens veilig te stellen.
Alius aliud dicit "Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is" ook al is deze uit de as herrezen.
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#19

21 dec 2011 13:28

Die recovery CD's kan je ook kant en klaar downloaden als je deze ooit nodig mocht hebben.
http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic ... 173&t=3151" onclick="window.open(this.href);return false;
Gebruikersavatar
Corsas
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 16 dec 2011 09:49

#20

29 mar 2012 21:11

Beste mensen, ik heb de oplossing geloof ik gevonden

Je kunt het beste een systeemcopy maken voor dat je meerdere partities gaat aanmaken.
Als je enkele partities gaat aanmaken ik geloof twee extra dan krijg je de melding dat de partitie dynamisch worden en dan krijg je bij het aanmaken van een reperatie schijf die foutmelding.

Ik heb eerst al de bestanden die ik bewaren wilde op een externe HD geplaatst en heb mijnj hele laptop met de originele schijven opnieuw geinstalleerd.
Let wel op want hij gaat ook al de partities veranderen naar fabrieks instellingen.

Vervolgens heb ik een sysyeemcopy gemaakt op een door hem zelf aangemaakte partities en vervolgens op zijn verzoek een opstart revisie schijf laten maken.

Daarna heb ik de partities naar mij behoefte aangemaakt en al mijn programmas geinstalleerd die ik wilde gebruiken.
Daarna weer een systeem copy gemakt met de pc zoals ik hem wilde hebben. Je kunt dat doen door boven in het backup scherm (maaksysteemcopy) aan te klikken.
Hij vraagt aan het einde van de copy weer of hij een opstart schijf moet maken maar dat moet je niet doen want als je Dynamische partities hebt dan kom je weer bij die foutmelding uit.

Zelf heb ik deze systeem copy al enkele malen terug moeten zetten omdat mijn pc behoorlijk vervuid was door het dounloaden van drivers, dit wil niet altijd gelijk goed lukken.

Even opstarten met de schijf en de copy laten terugzetten en je kunt weer verder.
Let wel op dat je voor het terugzetten eerst even belangrijke dingen ergens anders naar weg schrijft. Het is net zo iets als vroeger een Ghost maken met Ghost van Norton.

Ik ben er nu erg tevreden over
:smileybye: : corsas
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

#21

01 apr 2012 17:16

Bedankt dat je je oplossing nog even met ons deelt! :bow:
Plaats reactie

Terug naar “Blauw Scherm (BSOD), Systeemcrashes & Opstartproblemen”