Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PC Web Plus
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 124
Lid geworden op: za 26 jun, 2010 04:21:34

Windows 7 bitlocker stations versleuteling

ma 01 nov, 2010 16:25:46

Met deze functie die standaard in Windows 7 aanwezig is, kunt u niet gemachtigde gebruikers de toegang tot bepaalde harde schijven of partitites ontzeggen.

Navigeer naar het configuratiescherm en dubbelklik daar op het pictogram "bitlocker-stationsversleuteling" u krijgt dan onderstaand scherm te zien.

Afbeelding

In dit scherm worden alle actieve harde schijven en partities getoond, per schijf of partitie kunt u de bitlocker versleuteling inschakelen.

Afbeelding

Als u de bitlocker versleuteling wilt inschakelen voor een bepaalde schijf of partitie, dan moet u hiervoor een passwoord opgeven, nu heeft alleen u toegang tot de schijf of partitie.

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent dit artikel of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Computer problemen & vragen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast