Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PC Web Plus
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 124
Lid geworden op: za 26 jun, 2010 04:21:34

Windows 7 defender

ma 01 nov, 2010 16:10:43

In Windows 7 zit standaard een anti spyware programma "Windows defender" dit programma heeft 3 scan opties.
1. Volledige scan
2. Snelle scan
3. Aangepaste scan.

Om een van deze opties te selecteren moet je op het pijltje naast "scan uitvoeren" klikken, zoals op de onderstaande afbeelding.

Afbeelding

We kiezen hier als voorbeeld voor de snelle scan, de computer wordt nu gescand. nadat de scan voltooid is, krijgen we het volgende scherm te zien, er is geen ongewenste of schadelijke software gedetecteerd.

Afbeelding

Standaard staat na de installatie van Windows 7 de Windows defender zo ingesteld, dat deze op een bepaald tijdstip een automatische scan uitvoert.
Wilt u dit uitschakelen, dan gaat u in het scherm van Windows defender naar hulpprogramma's en gaat u naar opties, zie onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Vink nu de optie "scan automatisch op mijn computer uitvoeren (aanbevolen)" uit, Windows defender zal nu niet meer uit zijn eigen een scan uitvoeren.

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent dit artikel of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Computer problemen & vragen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast