Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PC Web Plus
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 124
Lid geworden op: za 26 jun, 2010 04:21:34

Windows 7 systeemstatus controleren

ma 01 nov, 2010 15:52:56

In het onderhoudscentrum van Windows 7 kunt u snel de status van uw computer controleren.
Hiervoor gaat u naar het configuratiescherm en dan naar Systeem en beveiliging, klik hier op de optie "De status van uw computer controleren" zoals op onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Als er door Windows al problemen zijn gedetecteerd dan zal er in het systeemvak van Windows (gedeelte op de taakbalk bij de klok) een rood bolletje met een wit kruis te zien zijn.
Door op dit waarschuwings pictogram te klikken wordt automatisch het onderhoudscentrum geopend en krijgt u de gedetecteerde problemen te zien.
Aan de hand van de getoonde problemen kunt u dan gelijk actie ondernemen, om de beveiliging van Windows weer op orde te brengen.

Na een nieuwe installatie van Windows 7 zal u bij de eerste start al gelijk een melding in het systeemvak zien staan van het onderhoudscentrum, want er is immers nog geen antivirusprogramma geïnstalleerd.
Verder krijgt u ook de waarschuwing dat er nog geen backup is gemaakt van uw bestanden.

Afbeelding

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent dit artikel of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Computer problemen & vragen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast