Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PC Web Plus
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 124
Lid geworden op: za 26 jun, 2010 04:21:34

Windows 7 backup terugzetten

wo 13 okt, 2010 16:13:37

In deze tutorial leest u hoe u een backup onder Windows 7 aanmaakt, in deze tutorial leggen we uit hoe u een gemaakte backup terug kunt zetten. Hiervoor gaat u naar het configuratiescherm en Systeem en beveiliging hier klikt u op de optie "Een back-up van uw computer maken" zoals op onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Zodra u op de optie "Een back-up van uw computer maken" heeft geklikt krijgt u volgend scherm te zien.
Hier krijgt u informatie te zien over de laatst gemaakte backup, wilt u uw computer herstellen aan de hand van deze backup klik dan op "Mijn bestanden herstellen", zoals op onderstaande afbeelding.

Let op! Bestanden die later opgeslagen zijn dan de gemaakte backup kunnen nu verloren gaan.

Afbeelding

Zodra u op de optie "Mijn bestanden herstellen", heeft geklikt krijgt u volgend scherm te zien.
In dit scherm wordt de laatst aangemaakte backup getoond, is dit niet het geval dan klikt u op "Bladeren naar mappen" en selecteert u de laatst aangemaakte backup.

Afbeelding

Als u de gewenste backup heeft geselecteerd klikt u op volgende en dan krijgt u volgend scherm te zien.

Afbeelding

In dit scherm geeft u aan waar u de bestanden van de gemaakte backup wilt plaatsen op de oorspronkelijke locatie of een zelf aangewezen locatie.
Wij kiezen hier standaard voor de "oorspronkelijke locatie".
Klik nu op "Terugzetten" om de laatst gemaakte backup terug te zetten.

U krijgt nu waarschijnlijk het onderstaande scherm te zien, hier vinkt u de optie "Dit voor alle conflicten uitvoeren" aan en klik dan op de optie "Kopiëren en vervangen" zoals op onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Zoals u in het onderstaande scherm kunt zien, wordt de gemaakte backup nu teruggeplaatst naar de oorspronkelijke locatie.

Afbeelding

Als het terug plaatsen van de backup gereed is krijgt u onderstaand scherm te zien, hier kunt u zien welke bestanden en mappen er allemaal zijn teruggeplaatst.
Via de optie "Logboek bestand weergeven" krijgt u een compleet overzicht van alle bestanden die zijn teruggeplaatst.
In dit logboek bestand wat geopend wordt in kladblok kunt u ook eventuele fouten zien, zoals niet teruggeplaatste bestanden.

Afbeelding

Klik op Voltooien om de backup mogelijkheid van Windows 7 af te sluiten.

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent dit artikel of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Computer problemen & vragen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast