Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Onderwerp Auteur
Berichten: 41271
Lid geworden op: za 27 sep, 2008 10:18:07
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Internet Security
Contacteer:

Knop bureaublad weergeven in Windows 7

ma 26 apr, 2010 11:35:55

In Windows 7 is niet standaard de knop "bureaublad weergeven" aanwezig, maar vervangen door de smalle knop "rechts" naast de klok.
Met een simpele truc kan deze knop toch weer op de taakbalk terug geplaatst worden.

Open kladblok en plak onderstaande vetgedrukte tekst:

[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop


1. Sla het bestand op in de map die je hiervoor hebt aangemaakt als alle bestanden met de naam "Show Desktop.scf" (inclusief de aanhalingstekens).

2. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies "werkbalken" en dan "nieuwe Werkbalk". Selecteer de map die je hebt gemaakt op de C schijf en klik op "Map Selecteren".

3. Klik nu nogmaals met de rechtermuisknop op de taakbalk en haal het vinkje weg bij "Taakbalk vergrendelen". Nu wordt hij dus ontgrendeld.

4. Nu zie je aan de rechterkant de streepjes. Klik hier op met de rechtermuisknop en haal de vinkjes weg bij "Tekst weergeven" en "Titel weergeven".

5. Sleep deze Werkbalk naar de linkerkant naast de "Windows knop" en je hebt de knop "Bureaublad weergeven" weer als vanouds op de taakbalk staan.

6. Klik nu nogmaals met de rechtermuisknop op de taakbalk en plaats het vinkje terug bij "Taakbalk vergrendelen". Nu wordt de taakbalk weer vergrendeld.
Met vriendelijke groet,

Maxstar


Member of UNITE Unified Network of Instructors and Trained Eliminators (Unite Against Malware)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten