Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PC Web Plus
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 124
Lid geworden op: za 26 jun, 2010 04:21:34

Windows 7 problemen oplossen

ma 04 apr, 2011 10:34:24

In het onderhoudscentrum van Windows 7 kunt u via de optie "Problemen detecteren en oplossen" problemen automatisch op lossen of vaak voorkomende problemen verhelpen.
Hiervoor gaat u naar het configuratiescherm en dan naar Systeem en beveiliging, klik hier op de optie "Problemen detecteren en oplossen" zoals op onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Zodra u op de optie "Problemen detecteren en oplossen" heeft geklikt krijgt u volgend scherm te zien.
Hier krijgt u een vijftal opties te zien met een aantal diverse onderliggende opties, zoals u kunt zien in het groene kader op de onderstaande afbeelding.

Afbeelding

Bij al deze opties wordt er geprobeerd stap voor stap het probleem op te lossen.

Vragen en problemen
Mocht u vragen hebben omtrent dit artikel of tegen problemen aanlopen dan kunt u voor hulp terecht op ons forum in de sectie Computer problemen & vragen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten