Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Kape
Security Helper
Security Helper
Onderwerp Auteur
Berichten: 545
Lid geworden op: vr 18 jun, 2010 09:34:11
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Win 7
AV: AVG
FW: Comodo

CCleaner - Handleiding

za 12 okt, 2013 16:19:16

Afbeelding

CCleaner is een handig en betrouwbaar cleaningprogramma, dat je o.m. helpt bij het opruimen van overbodige bestanden, registersleutels en restjes van downloads op je computer en nog andere toepassingen aan boord heeft. Met CCleaner kan je tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen (onder andere surfgeschiedenis, ingetypte adressen en automatisch aangevulde woorden) van Internet Explorer, Opera, Firefox, Google Chrome en Safari opruimen. CCleaner heeft tevens een ingebouwde supersnelle registrycleaner, die foutjes in het Windows register opspoort en herstelt.

Afbeelding

In deel 1 - Cleaner - worden de bestanden aangepakt. De standaardinstelling van het programma is de meest veilige situatie om te laten scannen. Wil je bepaalde onderdelen uit de scan door CCleaner verwijderen, kan je deze uitvinken in de verschillende rubrieken naar eigen keuze.

In deel 2 - Register - pak je alle restjes en foute registry-ingangen aan. Alles wat je verwijdert kan je in een back-up opslaan, mocht je de verwijderde items toch nog willen terugzetten in het register.

Deze beide onderdelen zijn de essentiële elementen in dit programma. Op geregelde tijdstippen CCleaner laten runnen is een aanbevolen manier om je PC netjes te houden. De Cleaner mag je zeker meer gebruiken dan de registercleaner.

Downloaden en de essentiële onderdelen: opruimen bestanden en opruimen register zijn HIER uitvoerig in beeld gebracht.

 
Rick13
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 106
Lid geworden op: vr 07 feb, 2014 19:38:23

Re: CCleaner - Handleiding

di 14 okt, 2014 23:21:43

Met de nieuwste update draait ccleaner continue op de achtergrond.
Hier ben ik zelf geen voorstander van.
Dit kan je ook uitvinken:
Open ccleaner ga naar opties>bewaking> nu uitvinken "schakel systeem bewaking in"
Nu kan je uitvinken "actieve bewaking inschakelen" en bevestig met "oke"

Opgelost :somb:

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast