Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Kape
Security Helper
Security Helper
Onderwerp Auteur
Berichten: 545
Lid geworden op: vr 18 jun, 2010 09:34:11
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Win 7
AV: AVG
FW: Comodo

Secunia PSI - Personal Software Inspector – Update Checker - Handleiding

za 20 apr, 2013 11:17:51

Indien je de updates van alle programma’s niet manueel in de gaten wil houden – wat vaak een ondoenbare klus is – is Secunia Personal Software Inspector (PSI) zeker iets voor jou. Secunia PSI is een gratis veiligheidsprogramma dat op zoek gaat naar geïnstalleerde software op je computer die niet up-to-date is. Het biedt je daarna een overzicht van de kritieke programma’s en de kans om deze een (noodzakelijke) update te bezorgen. Erg aanbevolen om – naast een up-to-date antivirusprogramma – de veiligheid van je PC te garanderen.

Kijk HIER voor de uitgebreide handleiding.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast