Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Kape
Security Helper
Security Helper
Onderwerp Auteur
Berichten: 545
Lid geworden op: vr 18 jun, 2010 09:34:11
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Win 7
AV: AVG
FW: Comodo

FileHippo Update Checker - Handleiding

za 20 apr, 2013 11:20:55

FileHippo Update Checker wordt aangeboden door FileHippo.com, een website waar je terecht kan voor het downloaden van allerlei gratis software. Met hun Update Checker is het mogelijk om te controleren of de laatste versie van de op je PC geïnstalleerde software aanwezig is. Maar er is één belangrijke beperking: de FileHippo Update Checker doet enkel een controle op programma’s die door FileHippo.com zelf aangeboden worden en put niet uit een uitgebreide database van alle bestaande programma’s. Programma’s die niet aangeboden worden, zullen dus niet gemeld worden om te updaten. Een duidelijk minpuntje van deze Update Checker.

Voor meer informatie klik Hier.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast