Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Kape
Security Helper
Security Helper
Onderwerp Auteur
Berichten: 545
Lid geworden op: vr 18 jun, 2010 09:34:11
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Win 7
AV: AVG
FW: Comodo

Outdatefighter - Update Checker - Handleiding

ma 13 mei, 2013 09:13:53

Dit artikel is verouderd, en zal niet meer worden bijgewerkt.
UOTDATEfighter ondersteunt alléén Windows XP, Windows Vista & Windows 7.


De updates van alle software bijhouden is vaak een moeilijke klus, vermits niet alle fabrikanten van software hun gebruikers laten weten dat er een nieuwe versie is. Met OUTDATEfighter lanceerde SPAMfighter – het bedrijf bekend van zijn andere Fighter-tools – een programma dat zoekt naar updates en deze ook kan downloaden.

OUTDATEfighter is een gratis software update hulpmiddel voor Windows, dat gebruik maakt van een zoekmachine die snel miljoenen software-updates scant en de gebruiker daarna informeert d.m.v. een lijst van beschikbare updates. Bijgewerkte software-versies en programma's-updates zijn essentiële stappen in het beveiligd online blijven, ook beveiligingspatches worden vaak opgenomen in updates, evenals oplossingen voor andere kwetsbaarheden en bugs.

Voor meer informatie zie Hier.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten