1
Bij het scannen met Emsisoft is er 1 object ontdekt in het register kan ik dit zonder problemen laten verwijderen.
Kan iemand mij ook vertellen wat dit is en doet en waar het van is op Google raak ik niet echt wijzer https://www.google.nl/#q=HKEY_LOCAL_MACHINE" onclick="window.open(this.href);return false;\SOFTWARE\CLASSES\WOW6432NODE\INTERFACE\{79FB5FC8-44B9-4AF5-BADD-CCE547F953E5}

Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CLASSES\WOW6432NODE\INTERFACE\{79FB5FC8-44B9-4AF5-BADD-CCE547F953E5} Ontdekt: Application.AdReg (A)
3
Weet niet hoe het komt maar weer komt Application.AdReg (A) naar voren bij een scan en weet toch heel zeker dat ik het vorige keer had laten verwijderen.
5
Niet dat ik weet want nieuwe software heb ik zeker niet geinstalleerd alleen wel updates van Adobe Flash en Java maar dat zijn de echte updates geweest.
Ik heb het nu weer gewoon laten verwijderen en zal nu wel even aanzien of het wegblifjt of naderhand weer gevonden zal worden met een scan.
7
Dat van de Ask toolbar in Java weet ik en schakel die altijd netjes uit maar net wat je zegt kan er toch nog wel iets meekomen en dat zal dan ook wel zo zijn.

:smileybye:
Plaats reactie

Terug naar “Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Emergency Kit.”