1
Hallo PC Webbers

Ook al gebruik ik nu een andere virusscanner ik heb nog wel Emsisoft Anti Malware met een freeware licentie op mijn computer maar klopt het dat die niet automatisch de upgrade heeft.
Daarnet heb ik een update uitgevoerd maar ik heb nog steeds 8.1.0.40. Ik kan heel simpel deze eerst verwijderen en opnieuw installeren maar wil eerst even vragen of iemand hier meer van weet.

Groeten van Wessel :smileybye:
3
Na reboot nog steeds de oude versie dus haal deze er maar even af en installeer ik het opnieuw laat zodra nog wel even iets van me horen. :)
Maxstar schreef:Leuk je weer eens online te zien, alles goed..
Uiteraard alles wel hier, ben hier lang niet meer geweest maar doe naast mijn studie ook niet veel meer met computers en de drive om mensen te helpen heb ik niet echt meer.
Ik heb het heel druk met studie en mijn vriendin die veel tijd op weet te eisen. :rofl:
5
Beta heb ik nooit ingeschakeld gehad en de nieuwe installatie heb ik ook al gedaan en liep wel tegen wat veranderingen aan.
Zo kon ik dus na de installatie niet voor de gratis versie kiezen en moest wel voor 30 dagen proberen kiezen en toen pas kreeg ik melding dat dit niet meer kon en ik over kon schakelen naar de gratis versie.
7
Maar wat wil je dan met de gratis versie? Je kunt er immers niets mee? Het product wordt daarmee gedegradeerd tot een simpele scanner zoals TrendMicro Housecall, zonder residente bescherming?
Greetings, Black Tiger.
8
Ik heb Emsisoft vooral als extraatje naast Panda Cloud waarmee ik wekelijks scan om te controleren of er niets langs Panda is geglipt. Ik deed dat altijd met de gratis versie MBAM maar er is mij ooit verteld dat Emsisoft een hogere dichtheid heeft op het vinden van malwares en andere beestjes die niet zo recent zijn. Ik heb de precieze uitleg nog wel in de privéberichten staan maar dan moet ik even heel diep graven. Het kwam er op neer dat ze bij MBAM dikwijls de database opschonen en dan kan het voorkomen dat oudere malwares niet meer gevonden zouden worden door MBAM en sindsdien gebruik ik dus Emsisoft als alternatief voor MBAM.

Nochtans zou ik natuurlijk weer voor de betaal-versie kunnen kiezen en daarmee Panda compleet kunnen vervangen. Dan heb ik direct de residente bescherming zoals jij het noemt en heb ik geen extraatje meer om Panda te controleren. Toen mijn laatste licentie was verlopen heb ik die niet meer verlengd en gelijk voor de gratis software van Panda gekozen. €39,95 per jaar voor een licentie is wel te behappen maar voor een arme student als ik koos ik dan eerder voor gratis software. :lol:
9
Ik heb Emsisoft vooral als extraatje naast Panda Cloud waarmee ik wekelijks scan om te controleren of er niets langs Panda is geglipt.
Aha, ja daar is het natuurlijk wel voor geschikt....
€39,95 per jaar voor een licentie is wel te behappen
Goed nieuws... momenteel is er een aanbieding voor slechts € 9,99 voor een jaar dus dat is een stuk beter te doen. :D
En als je hem via het balkje in m'n ondertekening koopt (of download) verlengt mijn licentie zich ook automatisch weer een klein stukje. 8:) ;) :D
Greetings, Black Tiger.
Plaats reactie

Terug naar “Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Emergency Kit.”