1
Kan ik Emsisoft Internet Security samen met andere software van Emsisoft gebruiken?
Nee, voordat u Emsisoft Internet Security installeert dient andere beveiligingssoftware van Emsisoft zoals Emsisoft Anti-Malware of Online Armor verwijderd te worden van de computer. Emsisoft Internet Security bevat namelijk alle onderdelen die het Anti-Malware programma ook bezit, maar ook een ingebouwde firewall die tevens gebaseerd is op Online Armor. Mocht u reeds gebruik maken van het huidige "Internet Security pack (EISP)" dan zal deze eerst gedeïnstalleerd moeten worden voordat u Emsisoft Internet Security installeert.

Is Emsisoft Internet Security compatible met andere virusscanners of malwarescanners?
Ja en nee. In de eerste plaats is Emsisoft Internet Security een compleet beveiligingspakket dus concreet gezien heeft u geen andere beveiligingssoftware nodig. In de tweede plaats is het installeren van meerdere virusscanners of internet security pakketten zeker af te raden. Deze kunnen namelijk met elkaar conflicteren, waardoor de uiteindelijke bescherming in het gedrang komt, maar kunnen ook voor vertraging van de computer zorgen omdat de verschillende software elkaar namelijk gaat controleren en elkaar daardoor in de weg zitten. Emsisoft Internet Security is echter wel te combineren met malwarescanners die geen realtimebescherming bieden, denk bijvoorbeeld aan de gratis versie van Malwarebytes Anti-Malware.

Kan Emsisoft Internet Security mijn huidige antivirus vervangen?
Ja. Emsisoft Internet Security is een compleet antivirus programma dat bescherming biedt tegen alle mogelijke gevaren die op de loer liggen. Emsisoft Internet Security bevat twee gecombineerde virusscanners (Emsisoft & Bitdefender) om een optimale detectie van malware te garanderen. De real-time bescherming bestaat uit drie lagen om nieuwe infecties van het systeem voorkomen.

Wordt het programma in de toekomst goedkoper?
Emsisoft Internet Security is een kwalitatief hoogwaardig product voor een redelijke prijs. Wij doen ook al het mogelijke om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Niet alleen voordat ze iets besteld hebben, maar ook daarna. Wij onderhouden een goed contact met onze klanten en belonen trouwe klanten met een korting. Het verlengen van een licentie is 25% goedkoper dan een nieuwe licentie en elk volgend jaar krijgt u nog eens 5% korting wanneer u de licentie verlengt. Dit kan oplopen tot 60% korting vergeleken met de normale prijs voor een jaarlicentie! AIs dat nog niet genoeg om u te overtuigen, bekijk dan eens het Referral Rewards Programma. Vertel vrienden en bekenden over Emsisoft en voor elke unieke gebruiker die de probeerversie van Emsisoft Internet Security installeert krijgt u geheel automatisch een maand extra bij uw licentieperiode. U kunt zelfs 6 maanden extra bij uw licentieperiode krijgen wanneer iemand op uw aanraden een jaarlicentie voor Emsisoft Internet Security koopt..

Is Emsisoft Internet Security niet gratis?
Nee. Standaard wordt Emsisoft Internet Security geïnstalleerd als een 30-dagen probeerversie. Na deze 30 dagen is een licentie nodig om de bescherming die Emsisoft Internet Security biedt te behouden.

Hoe kan ik mijn licentie vernieuwen?
Wanneer uw licentie nog niet helemaal verlopen is: Open Emsisoft Internet Security en klik op de link "Licentie verlengen" die u rechtsonder in het scherm ziet staan. Volg de instructies om de bestelling af te ronden. Bij een volgende update van het programma ziet u uw nieuwe licentieperiode in het programma vermeld staan.
Afbeelding

Terug naar “Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Emergency Kit.”

cron