Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Nipcweb
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 251
Lid geworden op: wo 12 feb, 2014 12:18:00
OS: Windows 10 64 bit
AV: Kaspersky Free
AM: HitmanPro Alert + Malwarebytes
FW: Windows en router

Re: Malwarebytes verwijderen

zo 18 dec, 2016 13:43:57

Ook weer iets vreemds ontdekt nu vanochtend.

Oder in rechts waar het icoontje van MBAM staat wordt ik nu weer gewaarschuwd dat ik niet beveiligd zou zijn en zou bescherming tegen malware op uit staan, maar als ik daadwerkelijk naar het programma zelf ga stond er eerst bij dat ik wel volledig beschermd zou zijn, en nu net weer gekeken en nu stond dit weer uit welke ik vervolgens weer op " aan " heb gezet en nu staat erachter " bezig met starten ", toch wel redelijk onbetrouwbaar dit alles.

Waarschijnlijk is het weer goed als ik de pc opnieuw opstart, maar dat ga ik niet steeds doen, dan maar wachten tot de volgende opstart, maar knudde is het wel.

Even als toevoeging, nu lijkt alles wel goed te moeten werken, maar blijft dat icoontje onder in steeds met die waarschuwing komen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten