1
Beste Forum,

Ik heb momenteel HitmenPro en Hitman-Alert op mijn PC ( buiten mijn reguliere bescherming/beveiliging) na een ervaring met waarschijnlijk cybercrime ( behandeld en opgelost in een ander topic)

Nu krijg ik soms een indringersalarm als ik de internet explorer opstart, Hitmanpro-Alert zegt dat er geen onregelmatigheden in de browser zijn en
HitmanPro gewoon geeft ook aan dat er geen bedreigingen o.i.d. zijn.
Maar toch krijg ik soms een indringersalarm dan staat er scannen met HitmanPro ( als ik op deze optie klik gebeurt er niets ) of ik kan kiezen voor sluiten.
Ik kies dus voor sluiten, en scan nogmaals met HitmanPro maar kan niets vinden ook mijn reguliere virusscan kan niets vinden.
Als ik de PC opnieuw opstart en weer internet explorer kies gaat het weer goed, dus geen indringersalarm maar kan later wel weer gebeuren.

Nu krijg ik ook plotseling error's met Kernel_DATA-Inpage_ERROR en moet dan ook weer de PC opnieuw opstarten.
Ook van de ING heb ik een internet beveiliging ( Trusteer )
Zou ik misschien teveel beveiligingen hebben zodat het elkaar in de weg zit, of er is werkelijk een indringer??
Wat kan ik nu het beste doen?


Met vriendelijke groet,
Peter
2
Hallo,

Wat betreft de Kernel Data Inpage Error voer daarvoor eens Blue Screen View uit, wellicht laat dit de oorzaak van de BSOD zien.

Download
Afbeelding
BlueScreenView in installeer deze.
  • Na de installatie zal BlueScreenView starten.
  • Selecteer 1 bestand uit de lijst onder Dump File en druk op Ctrl+A
  • Klik vervolgens op File en daarna op Save Selected Items (Ctrl+S)
  • Sla het bestand op je bureaublad op. Open vervolgens dat bestand, en post de inhoud in je volgende post als bijlage.
Het indringersalarm kan inderdaad gerelateerde zijn aan Trusteer Eindpuntbeveiliging, deze kan je in principe ook het beste verwijderen als je al gebruik maakt van HitmanPro.Alert.
Afbeelding
3
Goedemorgen Maxstar,

Bedankt voor je reactie!
Ik heb BlueScreenView gedownload en geinstalleerd, en komt inderdaad direct met een scherm alleen er staan geen files in, hij is helemaal leeg
Dus ik kan dan natuurlijk niets selecteren en hij geeft aan 0 crashes.

Wat het indringersalarm betreft over 10 dagen loopt mijn licentie af van HitmanPro misschien moet ik daar even op wachten en kijken
of nu het indringersalarm wegblijft. Of inderdaad Trusteer verwijderen maar sinds mijn laatste ervaringen ben ik heel voorzichtig geworden speciaal met internet bankieren natuurlijk.
Het is misschien raar maar ik heb alles van UPC, digitaal TV, internet en telefoon en soms lijkt het wel als ik mijn PC aan heb
of het stoort op de TV terwijl ik mijn PC bekabeld heb dus geen wifi hiervoor gebruik.

Groet,
Peter
4
Hallo,

De licentie van HitmanPro staat los van het programma HitmanPro.Alert, deze laatst kan je altijd gratis blijven gebruiken en met HitmanPro kan je ook altijd gratis de computer blijven scannen alleen zal je na afloop van de 30-dagen licentie niet meer eventueel gedetecteerde items kunnen verwijderen.

Wat betreft Trusteer Eindpuntbeveiliging biedt deze geen preventieve bescherming tegen malware, het voorkomt alleen dat aanwezige malware bijvoorbeeld man-in-the-browser aanvallen kan uitvoeren.
Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “HitmanPro & HitmanPro.Alert (Sophos)”

ComputerComputer
cron