outlook

Stel hier uw vragen met betrekking tot HitmanPro en HitmanPro.Alert.
Gebruikersavatar
jeroen123
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 16 mei 2016 12:02
OS: windows 7 home edition
AV: geen
AM: geen
FW: uit

#16

peter,  dank je wel, ik reeds betaalde versie van hitman pro en alert op mijn pc.   is adw cleaner dan nog noodzakelijk? bij opstarten scant hitman pc.

groet, jeroen.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#17

Graag. Deze 2 stappen zijn bedoeld als extra controle en als voorloper voor de vervolgstappen. Er zijn namelijk wat applicatie- en systeemfouten zichtbaar die nader onderzocht kunnen worden.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
jeroen123
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 16 mei 2016 12:02
OS: windows 7 home edition
AV: geen
AM: geen
FW: uit

#18

peter, zie bijlagen. 

fijne dag  groet, jeroen.
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#19

De logjes zien er goed uit.

Klik op Start - Alle programma's - Bureau-accessoires.
Rechtsklik op Opdrachtprompt en klik op Als administrator uitvoeren.
Typ in het zwarte venster CHKDSK C: /R en druk op de enter-toets. (let op de spaties!)

Op de vraag "Wilt u dat dit volume wordt gecontroleerd zodra de computer de volgende keer wordt opgestart?" druk op J.
Herstart nu je computer.

Druk tijdens de herstart niet op een toets zodat Schijfcontrole wordt gestart.
Wacht dit geduldig af.

Na de herstart:
Klik op Start - Alle programma's - Bureau-accessoires.
Rechtsklik op Opdrachtprompt en klik op Als administrator uitvoeren.
Typ in het zwarte venster SFC /SCANNOW en druk op de enter-toets. (let op de spatie!)

Als dit klaar is maak je een screenshot en upload het naar http://imgdumper.nl.
Post de link die je krijgt in je volgend bericht.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
jeroen123
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 16 mei 2016 12:02
OS: windows 7 home edition
AV: geen
AM: geen
FW: uit

#20

Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7115
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#21

@ Jeroen,

Maak a.u.b. een schermafbeelding alléén van het actieve scherm (zie vooerbeeld), want dat is nu onleesbaar :

Afbeelding


Zie hier voor meer informatie.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
porrelaar
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 799
Lid geworden op: 03 aug 2012 12:58
Bericht indicaties: 2
OS: Windows 10

#22

Wanneer je de afbeelding van jeroen123 uit post #20 op volledige grootte laat weergeven, is de tekst wel goed leesbaar.
Ik heb uit zijn afbeelding het venster van de opdrachtprompt geknipt en hieronder geplaatst:

Afbeelding

Daar kan PeterJ wel verder mee.
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 7115
Lid geworden op: 18 okt 2010 12:50
Bericht indicaties: 3
OS: macOS Catalina 10.15.4
FW: NetBarrier X9

#23

De ene computer - systeem kan vergroten, de andere niet, het is afhankelijk van welk systeem men gebruikt.

Afbeelding

Als men gewoon meteen een goed schermafbeelding maakt, dat is beter, en vergt geen extra tijd  :good:

Ik hoef niet te weten, hoe ik een schermafbeelding zou moeten vergroten    :crash:
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
jeroen123
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 16 mei 2016 12:02
OS: windows 7 home edition
AV: geen
AM: geen
FW: uit

#24

Porrelaar,  dank voor je hulp.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#25

SFC heeft wat gerepareerd. Zijn er nog problemen merkbaar ?

Kopieer het bestand C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log eerst naar je bureaublad.
Ga naar http://www.filedropper.com.
Klik op de groene knop "Upload File".
Selecteer het bestand CBS.log op je bureaublad en klik op Openen.
Na het uploaden:
Kopieer en plak de link in het kader onder "Link To Share This File With Anyone:" in je volgend bericht.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
jeroen123
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 16 mei 2016 12:02
OS: windows 7 home edition
AV: geen
AM: geen
FW: uit

#26

krijg iedere keer melding   toegang geweigerd  als ik cbs log will selecteren.

heeft met adminstrator bevoegdheden te maken lees ik, maar als ik iets wil aanpassen krijg ik melding: aanpassingen kunnen tot verdere toegangsproblemen leiden.

suggesties welkom, dank.
Gebruikersavatar
jeroen123
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 16 mei 2016 12:02
OS: windows 7 home edition
AV: geen
AM: geen
FW: uit

#27

... en je vraagt of er verdere problemen merkbaar zijn; wat nog rest is dat er nog geen verklaring is voor waarom mijn pc klok na updates uur terug stond.

groet,
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#28

Klik op Start - Alle programma's - Bureau-accessoires.
Rechtsklik op Opdrachtprompt en klik op Als administrator uitvoeren.
Een zwart venster verschijnt. Kopieer onderstaande code, plak dat in het zwarte venster middels rechtsklik - plakken en druk dan op de enter-toets.
copy C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log "%USERPROFILE%\desktop"
Het bestand CBS.log wordt op je bureaublad geplaatst.
Post dit bestand als bijlage in je volgend bericht.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
jeroen123
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 65
Lid geworden op: 16 mei 2016 12:02
OS: windows 7 home edition
AV: geen
AM: geen
FW: uit

#29

peter,  zie bijlage.  

groet,
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#30

Het CBS.log bestand is helaas al opgeschoond waardoor de uitgevoerde reparaties niet meer zichtbaar zijn.

Download Afbeelding MiniToolBox en plaats deze tool op je bureaublad.
Let op: Sluit nu eerst alle openstaande programma's en webbrowsers!
Rechtsklik op "MiniToolBox" en klik op "Als Administrator uitvoeren".
Bevestig de opstartmelding "Are you sure you want to continue?" met Ja.

Vink de volgende onderdelen aan:
  • Flush DNS
  • Report IE Proxy Settings
  • List IP configuration
  • List Winsock Entries
  • List last 10 Event Viewer Errors
  • List Installed Programs
  • List Devices (Only Problems)
  • List Users, Partitions and Memory size
  • List Minidump Files
  • List Restore Points
Klik op de knop "Go".
Na het scannen zal een logje verschijnen op je bureaublad, "MTB.txt".
Post het logbestand als bijlage in je volgend bericht.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Plaats reactie

Terug naar “HitmanPro & HitmanPro.Alert (Sophos)”