HitmanPro.Alert installatiestress

Stel hier uw vragen met betrekking tot HitmanPro en HitmanPro.Alert.
Gebruikersavatar
Léon
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 95
Lid geworden op: 05 feb 2013 12:16
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7 Home Premium
AV: Qihu 360 Total Security
FW: Windows Firewall
Locatie: Parkstad Limburg NL

#16

Het apparaat dat niet meer opstart is de Samsung laptop van mijn vriendin, met Windows 8.1. Ik weet niet eens het modelnummer, maar ik heb wel ooit een gebruiksaanwijzing gedownload. ("Te groot om toe te voegen als bijlage"). Het was een Oxxio geschenk.

Er staat helemaal niets op of onder de laptop.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#17

Léon schreef:Het apparaat dat niet meer opstart is de Samsung laptop van mijn vriendin, met Windows 8.1. Ik weet niet eens het modelnummer, maar ik heb wel ooit een gebruiksaanwijzing gedownload. ("Te groot om toe te voegen als bijlage"). Het was een Oxxio geschenk.

Er staat helemaal niets op of onder de laptop.
Sorry ik snap het misschien even niet maar je vraag ging toch over HitmanPro.Alert?
Nu heb je het over een laptop die niet meer opstart?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Léon
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 95
Lid geworden op: 05 feb 2013 12:16
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7 Home Premium
AV: Qihu 360 Total Security
FW: Windows Firewall
Locatie: Parkstad Limburg NL

#18

Leest u alstublieft mijn inzending direct na uw printscreen.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#19

Léon schreef:Leest u alstublieft mijn inzending direct na uw printscreen.
Oke, daarvoor helpt PeterJ je al dat is mooi.
Maar jou pc is toch niet stuk waar HitmanPro.Alert op staat, daar wilde ik graag eens een printscreen van zien.

Maar doordat er nu twee problemen door elkaar heen lopen krijg je dit soort dingen.
Dus ik wacht wel af tot dit probleem is opgelost: Ik dacht "Ha, fijn", maar die volgende herstart is er niet meer gekomen  Het apparaat start miet meer.: 'APC Index Mismatch, Foutcode 0x0000001'. 'Windows\System32\Winload.efi' ontbreekt.'
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Léon
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 95
Lid geworden op: 05 feb 2013 12:16
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7 Home Premium
AV: Qihu 360 Total Security
FW: Windows Firewall
Locatie: Parkstad Limburg NL

#20

Hallo abbs,

Met mijn eigen laptop is er wat HitmanPro.Alert betreft geen probleem. Dit hele onderwerp gaat uitsluitend over de laptop van mijn vriendin. Zie alstublieft de eerste regel van mijn eerste inzending (de oorspronkelijke vraag). In deze eerste inzending staat ook dat HitmanPro.Alert op mijn eigen computer goed werkt.

Er lopen (gelukkig) dus geen twee problemen door elkaar.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#21

Hallo,

Beste Léon je begrijpt waarschijnlijk mijn vraag niet, ik weet dat het om de laptop van je vriendin gaat.
Maar ik wilde graag een printscreen zien van jou HitmanPro.Alert want die is in oorden zoals je aangeeft:
 

Vraag: hoe verkrijg ik de gratis versie 3.6.7, Build 604 die op mijn eigen computer staat?
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Léon
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 95
Lid geworden op: 05 feb 2013 12:16
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7 Home Premium
AV: Qihu 360 Total Security
FW: Windows Firewall
Locatie: Parkstad Limburg NL

#22

Hallo abbs,

Aan deze mogelijkheid had ik wel gedacht, maar ik kon mij niet voorstellen dat u iets zou kunnen met mijn eigen HitmanPro,Alert.

Afbeelding
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#23

Hallo,

Dank je wel, maak voor dit probleem:

Ik dacht "Ha, fijn", maar die volgende herstart is er niet meer gekomen  Het apparaat start miet meer.: 'APC Index Mismatch, Foutcode 0x0000001'. 'Windows\System32\Winload.efi' ontbreekt.


Bij Windows 8 een nieuw onderwerp aan dan valt de vraag weer op (zet er een link naar hier bij).
Forum plaats: viewforum.php?f=336
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#24

Is het volgens u veilig om de "Secure boot" op "Disable" te zetten, nu het een Samsung betreft?
Ja. Indien er problemen ontstaan kan je deze instelling weer terugzetten.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
Léon
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 95
Lid geworden op: 05 feb 2013 12:16
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7 Home Premium
AV: Qihu 360 Total Security
FW: Windows Firewall
Locatie: Parkstad Limburg NL

#25

Oké heren,

Verdere actie volgt morgen.
Gebruikersavatar
Léon
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 95
Lid geworden op: 05 feb 2013 12:16
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7 Home Premium
AV: Qihu 360 Total Security
FW: Windows Firewall
Locatie: Parkstad Limburg NL

#26

Hallo abbs,

Vaak worden onderwerpen verplaatst door moderatoren. Als u dit onderwerp wil verplaatsen vind ik dat prima, maar voor mij hoeft het niet.

Hallo PeterJ,

Nadat ik Secure Boot op Disabled had gezet veranderde er niet veel. Er komen na het Samsung logo steeds andere schermen: soms alleen grijszwart, soms blauw met opstart-opties, soms blauw onleesbaar, soms blauw met foutenverzameling ten behoeve van Microsoft. Maar één keer kwam er een bordeauxrood scherm en dat is wat zou moeten. Na dit bordeauxrode scherm komt dan altijd Welkom, maar deze keer viel de laptop toen uit. Er is dus een heel klein sprankje hoop.

Ziet u nog andere opties?
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#27

Léon schreef:Hallo abbs,

Vaak worden onderwerpen verplaatst door moderatoren. Als u dit onderwerp wil verplaatsen vind ik dat prima, maar voor mij hoeft het niet.
Dat klopt, maar eerst ging het over HitmanPro.Alert. Daarna heb je een ander probleem gekregen die kan je beter bij Windows 8 plaatsen als dat is opgelost kan je hier weer verder over hitmanPro.Alert.
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Léon
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 95
Lid geworden op: 05 feb 2013 12:16
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7 Home Premium
AV: Qihu 360 Total Security
FW: Windows Firewall
Locatie: Parkstad Limburg NL

#28

Hallo abbs,

Als u dit onderwerp wil verplaatsen vind ik dat prima.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#29

Er komen na het Samsung logo steeds andere schermen: soms alleen grijszwart, soms blauw met opstart-opties
Klinkt als een probleem met de harde schijf of corrupte bestanden.
Download Afbeelding CrystalDiskInfo.zip naar het bureaublad.
Hiermee verkrijgen we wat gegevens over de harde schijf.
Pak het .zip bestand uit in een aparte nieuwe map.
Blader met de verkenner naar de uitgepakte map.
Start DiskInfo.
Als het programma geopend is, zal het gegevens van de harde schijf tonen.
Let op: Vergroot het venster zodat alle informatie goed zichtbaar is.
Maak een screenshot van het programma, hoe je dat doet lees je HIER.
Upload dit bestand naar http://www.imgdumper.nl.
Je krijgt dan een aantal downloadlinks. Post alleen de eerste link in je volgend bericht.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
Léon
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 95
Lid geworden op: 05 feb 2013 12:16
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7 Home Premium
AV: Qihu 360 Total Security
FW: Windows Firewall
Locatie: Parkstad Limburg NL

#30

Hallo PeterJ,

Niet verder komende dan het Samsung logo zijn alle acties die u voorstelt mijns inziens onmogelijk.
Plaats reactie

Terug naar “HitmanPro & HitmanPro.Alert (Sophos)”