Pagina 1 van 3

HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 14:26
door Léon
Al een hele tijd probeer ik HitmanPro.Alert op de Samsung laptop van mijn vriendin te installeren. Er stond eerst een hele oude versie op. Toen wilde ik hier de gratis versie vandaan halen, maar kreeg een irritante trial versie. Ik zocht naar de gratis versie maar kon die nergens meer vinden. Dan maar weer de trial. Toen kwam de mededeling: „Kan programma niet installeren. Error 0.“
 
Vervolgens vond ik op deze webstek (PC Web Plus) een ander installatiebestand (Directe download 64-bits). Er komt dan een bestand in Program Files (x86). Dat kan dus toch helemaal niet?

Het bleek ook nog weer eens een zeer oude versie te zijn. Toen ik er op klikte kwam het scherm „Bijwerken naar versie 3“. Maar eerst moest er herstart worden. Na de herstart was alles weg. Dus niks bijwerken.
 
Vraag: hoe verkrijg ik de gratis versie 3.6.7, Build 604 die op mijn eigen computer staat? Deze werkt goed, behalve dat hij 2 keer Internet Explorer ziet (dat is nog te begrijpen), en 2 keer Opera (dat is niet te begrijpen).
 

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 16:02
door Jack1960
Ik heb van Maxstar een tijdje geleden deze link gekregen om Hitman pro alert 3 te installeren :

https://www.antimalwaresoftware.nl/over ... pro-alert/

Wellicht heb jij er ook iets aan.
Het lijkt me niet verstandig om stes als gratis software te gebruiken omdat die vaak een hoop rotzooi mee installeren.

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 16:24
door Léon
Hallo Jack1960,

'Gratissoftwaresite.nl' is misschien wel de allerbetrouwbaarste website die ik ken. Dat meen ik echt.

Het installatiebestand waar u naar verwijst heet 'hmpalert3.exe' en dat is precies de naam van het bestand dat leidt tot :„Kan programma niet installeren. Error 0.“

Als ik de laptop van mijn vriendin weer aan heb, zal ik het nog eens proberen, maar ik vrees het ergste.

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 16:52
door Jack1960
Léon schreef:Hallo Jack1960,

'Gratissoftwaresite.nl' is misschien wel de allerbetrouwbaarste website die ik ken. Dat meen ik echt.

Het installatiebestand waar u naar verwijst heet 'hmpalert3.exe' en dat is precies de naam van het bestand dat leidt tot :„Kan programma niet installeren. Error 0.“

Als ik de laptop van mijn vriendin weer aan heb, zal ik het nog eens proberen, maar ik vrees het ergste.
Hoi Leon,

Ik geloof je best dat gratissoftwaresite.nl wel betrouwbaar is.
Succes verder met het installeren van Hitmanpro alert en dat je probleem snel wordt opgelost.

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 17:05
door Léon
Hallo Jack1960,

Moge uw wens in vervulling gaan.

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 18:19
door PeterJ
Lukt het met deze informatie ?

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 19:50
door abbs
Léon schreef:  
Vraag: hoe verkrijg ik de gratis versie 3.6.7, Build 604 die op mijn eigen computer staat? Deze werkt goed, behalve dat hij 2 keer Internet Explorer ziet (dat is nog te begrijpen), en 2 keer Opera (dat is niet te begrijpen).
 
Hallo,
Is dit geen Beta versie die je gebruikt, maak ook anders eens een printscreen: viewtopic.php?f=4&t=4036
Ik heb hem ook:
Afbeelding

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 20:14
door Léon
Eerst had ik maar versie 2 geïnstalleerd, want versie 3 "kon niet geïnstalleerd worden. Foutcode 0." Toen klikte ik nog eens op het icoon en toen kwam weer "Bijwerken". Dat klikte ik aan en toen werd er opeens gezegd: "Een update zal worden geïnstalleerd bij de volgende herstart".

Ik dacht "Ha, fijn", maar die volgende herstart is er niet meer gekomen  Het apparaat start miet meer.: 'APC Index Mismatch, Foutcode 0x0000001'. 'Windows\System32\Winload.efi' ontbreekt.

Nu weet ik niet meer wat te doen, maar er is wel een zeer groot probleem.

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 20:20
door abbs
Vraag: hoe verkrijg ik de gratis versie 3.6.7, Build 604 die op mijn eigen computer staat?

Zou je eens een printscreen willen plaatsen aub.

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 20:29
door PeterJ
Je verteld niet om wat voor computer het gaat. Indien een Sony VAIO laptop kan je dit topic eens lezen. Daarin staat in het laatste bericht dat Secure Boot in de BIOS uitgeschakeld moet worden.

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 20:59
door Léon
Het gaat om een Samsung met Windows 8.1. Misschien staat die optie daar ook.

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 08 okt 2017 21:09
door Léon
Ja, deze optie staat wel in de BIOS.

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 09 okt 2017 08:19
door Léon
Hallo abbs,

Bij uw eigen printscreen is de tekst niet te lezen.

Ik heb nooit iets met een bèta versie gehad en nu kan ik dus geen printscreen meer maken, want het apparaat start niet meer op.

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 09 okt 2017 08:24
door Léon
Hallo PeterJ,

Is het volgens u veilig om de "Secure boot" op "Disable" te zetten, nu het een Samsung betreft?

Re: HitmanPro.Alert installatiestress

Geplaatst: 09 okt 2017 09:23
door abbs
Léon schreef:Hallo abbs,

Bij uw eigen printscreen is de tekst niet te lezen.

Ik heb nooit iets met een bèta versie gehad en nu kan ik dus geen printscreen meer maken, want het apparaat start niet meer op.
Het gaat om deze tekst: Zou je eens een printscreen willen plaatsen aub.
Welk apparaat start niet meer op?