1
Na een mislukte update naar Windows 10 (pas bij de Anniversary Update sloeg het systeem op hol) met veel moeite Windows 7 opnieuw geïnstalleerd vanaf originele DVD. Vanaf dat moment regelmatig kuren bij het opstarten en in bedrijf ook regelmatig bluescreen of zelfs volledig uitschakelen of spontaan herstarten. Na het resetten van de BIOS zijn deze problemen verholpen, maar nu mislukken de updates telkens. Met de Windows Update tool zijn 2 van de 11 hardnekkige (belangrijke) update-mislukkingen alsnog geïnstalleerd, maar de overige 9 blijven mislukken. Ik krijg wel te pas en te onpas meldingen dat ik updates moet downloaden, dan wel dat ik moet afsluiten, waarna ik de melding krijg dat 1 van 1 Updates wordt gedownload. Niet dus, want daarna verschijnt de melding gewoon weer. Bij het updaten via Windows Update is de downloadgrootte telkens ) byte en volgt dan ook prompt weer de melding dat 9 updates zijn mislukt, met de vermelding dat er in totaal 3 "onbekende fouten" zijn opgetreden. De bijbehorende code is inderdaad ook onbekend. Wie herkent dit probleem en heeft daar een oplossing voor? 
FSS.txt
2
Dit kan vanalles zijn, van software issue tot hardware issue.

Even wat tips om misschien iets te vinden.
1.) Het is handig dat je schrijft dat de code onbekend is, maar het was nog handiger geweest als je die code even met ons gedeeld had zodat wij ook op zoek konden gaan.
2.) Wat bedoel je met  "sloeg het systeem op hol" wat gebeurde er dan precies?
3.) Heb je al eens schijfcontrole uitgevoerd?
4.) Installeer hwmonitor eens, doe eens wat dingen en vermeld dan eens de hoogste temperaturen van cpu en grafische kaart.
Eventueel memtest?
5.) Las ik 't goed? Updates ook geprobeerd met Wsus offline update?
Greetings, Black Tiger.
3
Zou W10 gelijk installeren, en de laatste build is de Creators update, geen key's invullen, na een upgrade v.a. W7 is hij al geactiveerd ook.
https://www.microsoft.com/nl-nl/softwar ... /windows10

Maar zou eerst die codes in die blauwe schermen opgeven of erop zoeken, die krijg je niet voor niets, lijkt mij een hardwareprobleem.
http://www.resplendence.com/whocrashed
Kijk of deze tool een rapport geeft.
"Dit is mijn handtekening of sig."
Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz
https://www.piriform.com/speccy/download
https://www.piriform.com/docs/speccy/us ... to-the-web
Plaats reactie

Terug naar “Windows 7”

cron