Windows.old

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 7
Gebruikersavatar
Mark1994
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 jan 2012, 17:40
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: Windows
Contacteer:

23 jan 2012, 19:53

Ik zag dat ik 2 mappen had genaamd Windows.old.

Ik heb ooit Windows 8 erop gezet, toen Windows 7 Enterpise erop gezet, daarvoor had ik Windows 7 Premium (of hoe heet dat?) Kan ik dat door een van die 2 mappen terug zetten?

De onderstaande afbeelding is verkleind, klik op de thumbnail voor een vergroting.

Image :dank:
Gebruikersavatar
Wessel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 1377
Lid geworden op: 14 jun 2009, 18:59
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 8.1 Pro
AV: Panda Cloud Antivirus (free)
AM: Emsisoft Anti-Malware (free)
FW: Windows Firewall

24 jan 2012, 11:48

Ik begrijp je vraag niet helemaal eigenlijk?
Maar die mappen zijn van oude Windows installaties en die kan je niet zomaar meer terugzetten, want dat gaat zeker niet werken.
Gebruikersavatar
Mark1994
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 jan 2012, 17:40
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: Windows
Contacteer:

24 jan 2012, 17:10

Wessel schreef:Ik begrijp je vraag niet helemaal eigenlijk?
Maar die mappen zijn van oude Windows installaties en die kan je niet zomaar meer terugzetten, want dat gaat zeker niet werken.
Dan weet ik genoeg.
Gebruikersavatar
Phoenix
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 770
Lid geworden op: 31 okt 2008, 14:13
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7
AV: Avira
FW: Windows Firewall
Contacteer:

24 jan 2012, 18:57

Mark1994 schreef:Dan weet ik genoeg.
En dat is. :)
Mark1994 schreef:Ik heb ooit Windows 8 erop gezet, toen Windows 7 Enterpise erop gezet, daarvoor had ik Windows 7 Premium (of hoe heet dat?) Kan ik dat door een van die 2 mappen terug zetten?
Hier idem-dito, wat bedoel je?
Alius aliud dicit "Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is" ook al is deze uit de as herrezen.
Gebruikersavatar
Mark1994
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 jan 2012, 17:40
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: Windows
Contacteer:

24 jan 2012, 19:12

Wil Windows 7 Premium weer gaan gebruiken, die is Nederlands.
Gebruikersavatar
losse
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 413
Lid geworden op: 17 sep 2010, 07:22
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: WINDOW10
AV: AVAST5
FW: WINDOWS

24 jan 2012, 19:27

Als je beschikt over de installatie cd is dit toch geen probleem.
Gebruikersavatar
Mark1994
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 jan 2012, 17:40
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: Windows
Contacteer:

24 jan 2012, 19:33

losse schreef:Als je beschikt over de installatie cd is dit toch geen probleem.
Heb 3 cds (recoverys)
Gebruikersavatar
losse
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 413
Lid geworden op: 17 sep 2010, 07:22
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: WINDOW10
AV: AVAST5
FW: WINDOWS

24 jan 2012, 19:49

a.u.b.> http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic ... 173&t=3151" onclick="window.open(this.href);return false;
Gebruikersavatar
Mark1994
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 jan 2012, 17:40
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: Windows
Contacteer:

24 jan 2012, 20:07

Dat snap ik dus niet.
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 6727
Lid geworden op: 18 okt 2010, 12:50
Bericht indicaties: 1
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: NetBarrier 9X macOS

24 jan 2012, 20:09

Mark1994 schreef:
losse schreef:Als je beschikt over de installatie cd is dit toch geen probleem.
Heb 3 cds (recoverys)
geheugensteuntje ::) : http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=33&t=5016" onclick="window.open(this.href);return false;
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding
Gebruikersavatar
Mark1994
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 jan 2012, 17:40
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: Windows
Contacteer:

24 jan 2012, 20:30

Daar staat ik cd2 erin moet doen?
Gebruikersavatar
Phoenix
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 770
Lid geworden op: 31 okt 2008, 14:13
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7
AV: Avira
FW: Windows Firewall
Contacteer:

24 jan 2012, 22:18

Mark,

Even het volgende, kan je wat duidelijker zijn in het omschrijven van je vraag en antwoorden?
Het is nu allemaal erg onduidelijk en een onsamenhangend geheel aan het worden.
Plaats dus een duidelijke vraag / omschrijving.
Alius aliud dicit "Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is" ook al is deze uit de as herrezen.
Gebruikersavatar
Mark1994
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 jan 2012, 17:40
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: Windows
Contacteer:

25 jan 2012, 17:56

Als ik Windows 7 opnieuw wil installeren of back up terugzetten met 3 recovery CDs, hoe moet dit? Zo goed Phoenix?
Gebruikersavatar
Phoenix
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 770
Lid geworden op: 31 okt 2008, 14:13
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7
AV: Avira
FW: Windows Firewall
Contacteer:

25 jan 2012, 18:40

Mark1994 schreef:Als ik Windows 7 opnieuw wil installeren of back up terugzetten met 3 recovery CDs, hoe moet dit? Zo goed Phoenix?
Nee helaas niet, geef A.U.B. even iets meer informatie.
1. Wat voor systeem gebruik je?
2. Behoren de drie recovery CD's tot deze PC, OEM? of zijn deze drie recovery CD's van een geheel andere PC / Configuratie.
3. Waar loop je precies tegen dat het je niet lukt?

Normaal gesproken is het een kwestie vanaf de eerste CD opstarten en de aangegeven aanwijzingen volgen.
Maar als deze drie recovery CD's niet bij deze PC horen (OEM licentie) gaat dat dus vaak ook niet werken.
Alius aliud dicit "Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is" ook al is deze uit de as herrezen.
Gebruikersavatar
Mark1994
Permanent verbannen
Permanent verbannen
Berichten: 23
Lid geworden op: 19 jan 2012, 17:40
OS: Windows 7
AV: AVG
FW: Windows
Contacteer:

25 jan 2012, 18:45

Phoenix schreef:
Mark1994 schreef:Als ik Windows 7 opnieuw wil installeren of back up terugzetten met 3 recovery CDs, hoe moet dit? Zo goed Phoenix?
Nee helaas niet, geef A.U.B. even iets meer informatie.
1. Wat voor systeem gebruik je?
2. Behoren de drie recovery CD's tot deze PC, OEM? of zijn deze drie recovery CD's van een geheel andere PC / Configuratie.
3. Waar loop je precies tegen dat het je niet lukt?

Normaal gesproken is het een kwestie vanaf de eerste CD opstarten en de aangegeven aanwijzingen volgen.
Maar als deze drie recovery CD's niet bij deze PC horen (OEM licentie) gaat dat dus vaak ook niet werken.
Sorry Phoenix, ben op dit moment erg kwaad, maar oke.
1) Windows 7 is me besturingssysteem.
2) Me oom heeft die recovery CD's erop gezet, deze horen bij de PC.
3) Ik weet niet hoe ik het moet doen (vanaf begin al niet).
Plaats reactie

Terug naar “Windows 7”

  • Informatie
  • Wie is er online

    Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast