Beveiliging Experia Box v10

Stel hier uw vragen over gratis virusscanners, internet security software & malware- en ransomware preventie.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#16

Ok, we wachten af. :goed:
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
Fluisteraar54
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 311
Lid geworden op: 16 nov 2016 21:27
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: F-Secure
AM: F-Secure
FW: F-Secure

#17

Ik heb de beschreven procedure gevolg (veld leeg laten en op Login drukken). Het werkte niet.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#18

Post een screenshot van je login pagina.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
Fluisteraar54
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 311
Lid geworden op: 16 nov 2016 21:27
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: F-Secure
AM: F-Secure
FW: F-Secure

#19

Hierbij de schermopname.
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#20

Ok. Vul je wachtwoord in en klik op Login.
Maak vervolgens opnieuw een screenshot.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
Fluisteraar54
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 311
Lid geworden op: 16 nov 2016 21:27
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: F-Secure
AM: F-Secure
FW: F-Secure

#21

Uiteraard is het wachtwoord fout, want ik ken het wachtwoord. Dat levert bijgaand screenshot op.
Als gast kunt u geen bijlagen bekijken. Registreer via deze link een (gratis) account om bijlagen te kunnen openen en downloaden.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#22

Als je op de drie puntjes klikt in het wachtwoordveld, kan je dan je ingevoerde wachtwoord zien ?
Let op met hoofd- en kleine letters, vermijd spaties in je wachtwoord.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
Fluisteraar54
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 311
Lid geworden op: 16 nov 2016 21:27
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: F-Secure
AM: F-Secure
FW: F-Secure

#23

Nee, want die drie puntjes worden daar geplaatst door Last Pass.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#24

Typ je wachtwoord eens in Notepad zodat je het ziet en kopieer en plak het vervolgens in het wachtwoord veld.
Lukt dat ook niet, gebruik dan eens een andere browser.
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
Fluisteraar54
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 311
Lid geworden op: 16 nov 2016 21:27
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: F-Secure
AM: F-Secure
FW: F-Secure

#25

Welk wachtwoord moet ik dan in typen? Ik gebruik nu Admin, want het eigenlijk wachtwoord ken ik niet. Ik heb het wachtwoord nu ingegeven op de manier die jij voorstelde en het resultaat is hetzelfde.

Ik heb de procedure ook gevolgd in een andere browser (Edge i.p.v. Chrome). Hetzelfde resultaat.
Gebruikersavatar
PeterJ
Security Helper
Security Helper
Berichten: 7156
Lid geworden op: 17 mar 2013 23:40

#26

Welk wachtwoord moet ik dan in typen? Ik gebruik nu Admin, want het eigenlijk wachtwoord ken ik niet.
Je had toch een wachtwoord aangemaakt ?
Eerder zeg je namelijk "Uiteraard is het wachtwoord fout, want ik ken het wachtwoord."
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators.)
Gebruikersavatar
Fluisteraar54
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 311
Lid geworden op: 16 nov 2016 21:27
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: F-Secure
AM: F-Secure
FW: F-Secure

#27

Sorry, ik ken het wachtwoord niet.
Gebruikersavatar
abbs
Moderator
Moderator
Berichten: 16112
Lid geworden op: 04 nov 2012 17:10
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10 Pro 64-bit
AV: Emsisoft Anti-Malware
AM: HitmanPro-Alert
Locatie: Leidschendam

#28

Hallo,

Waarom bel je KPN niet even die kan je via afstand helpen, je heb alle standaard stappen gedaan. :good:
Groeten abbs
Afbeelding
Member of UNITE (Unified Network of Instructors and Trained Eliminators)
Bent u blij met de geboden hulp? klik hier voor een vrijblijvende donatie Afbeelding
Gebruikersavatar
Fluisteraar54
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 311
Lid geworden op: 16 nov 2016 21:27
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 10
AV: F-Secure
AM: F-Secure
FW: F-Secure

#29

Ik heb de servicetool van KPN gebruikt en daarmee de Experia Box teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Nu kon ik Admin openen door het veld Wachtwoord leeg te laten en op Login te klikken. Vervolgens kon ik een wachtwoord meegeven en in de Box komen.

Heren, bedankt voor het meedenken!
Plaats reactie

Terug naar “Antivirus- en beveiligingssoftware”