Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
RodyH93
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 59
Lid geworden op: di 04 okt, 2016 16:07:20
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows
AV: Windows Defender
AM: AdwCleaner
FW: Windows Firewall

PC streamt geen mediabestanden meer (online en offline)

ma 12 mar, 2018 01:52:08

Hoi,
Mijn laptop kan tegenwoordig ineens heel vaak periodes geen mediabestanden meer afspelen zowel online als offline. Spotify, youtube, windows media player, etc. Niets speelt nog iets af dan. Ook loopt die vaak vast bij het opstarten van google chrome bijvoorbeeld.

Ik heb al op een ander deel van dit forum geprobeerd het op te lossen. Bij de malware en virus sectie. Er werd mij geadviseerd het hier even te proberen. Hieronder een link naar het gesprek daar:
viewtopic.php?f=206&t=21530

Ik hoop dat iemand kan helpen.

Bij voorbaat dank!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast