Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Klungel
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 76
Lid geworden op: di 09 jun, 2015 17:37:05
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: Windows 7
AV: geen
AM: geen
FW: Windows firewall

Audiobestand converteren naar video.

do 07 feb, 2019 20:10:12

Goedenavond,

Ik wil een audiobestand converteren naar een videobestand. Hiervoor gebruik ik het programma Openshot. Ik heb het audiobestand geupload naar Openshot. Ook heb ik een foto geupload. Het zijn projectbestanden. De foto moet gedurende de volledige duur van het naar video geconverteerde audiobestand te zien zijn. Daartoe heb ik de foto op spoor 4 en het audiobestand op spoor 3 geplaatst. En de sporen even lang gemaakt. De grootte van het geuploade MP3-bestand is 70 MB. De grootte van de geuploade foto is 100 KB. 

Hoe converteer ik dit geheel naar video, onder de volgende voorwaarden:

1) het geconverteerde bestand is niet te groot. 71 MB is goed zou je denken.
2) het plaatje bedekt de volledige hoogte van het videobeeld. Het plaatje wordt dus zo groot mogelijk weergegeven, zonder de hoogte-breedteverhouding te verslechteren.
___

Ik heb het ook op een andere manier geprobeerd. MP3 naar MP4 converteren, en dan uploaden naar Youtube. Maar YT accepteert het bestand niet, omdat het zogenaamd geen MP4 zou zijn. Wat dus onzin is. Het vreemde is dat ik dezelfde MP4 in een ander kanaal heb proberen up te loaden, en Youtube alleen in dat kanaal aangaf dat de video langer dan een kwartier is en ik dus mijn account moet upgraden. De video duurt inderdaad een uur.

 
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Berichten: 6443
Lid geworden op: ma 18 okt, 2010 12:50:25
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: NetBarrier 9X macOS

Re: Audiobestand converteren naar video.

zo 17 feb, 2019 18:44:55

Probeer mp4 bestand online te converteren via Zamzar.
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast