Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Dani78
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 1
Lid geworden op: wo 15 apr, 2015 17:47:06

Hulp/Vraag over "hoe leer ik een website(s) maken/bouwen"

vr 17 apr, 2015 16:01:52

Hallo allemaal,

Ik stel mezelf in het kort voor, ik ben namelijk nieuw hier net ingeschreven en ik ben op dit moment wanhopig op zoek naar iemand die mij kan vertellen hoe ik het best een website(s) kan leren maken of bouwen. Deze vaardigheid en kennis wil ik graag beheersen omdat eigenlijk, mijn heden en toekomst hangt ervan af(zwaar persoonlijk omstandigheden), dus is een kwestie van overleven! alleen tot nu toe ik heb niemand gevonden die mij vertelt hoe dat in zijn werk gaat? in ander woorden bv. tips, adviezen, wat voor boeken, wat voor (oefen)software?...enzovoort.
Op dit moment ik sta alleen voor (heb niemand in de buurt om te kunnen vragen) en heb geen idee waar ik moet beginnen!

Wil je me a.u.b hierbij helpen? ik ben namelijk raadloos op dit moment!

Vriendelijke groeten,
Dani

 
Gebruikersavatar
Black Tiger
Moderator (Netwerken)
Moderator (Netwerken)
Berichten: 1745
Lid geworden op: za 03 aug, 2013 18:18:26
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Win7/Linux
AV: Emsisoft Antimalware
AM: Malware Bytes
FW: Windows Firewall
Locatie: State Penitentiary

Re: Hulp/Vraag over "hoe leer ik een website(s) maken/bouwen"

vr 17 apr, 2015 18:27:01

Het is niet zomaar even uit te leggen. Ongeacht wat je doet zul je toch moeten leren hoe het werkt en dat is niet even snel uitgelegd.
Daarvoor zijn bijvoorbeeld de nodige html en php cursussen wel online te vinden. Ook gratis.

Gaat het je om snel een website te kunnen bouwen met een minimaal aan kennis, dan kun je het beste eens kijken naar een CMS als Wordpress. Dat is eenvoudig op te zetten voor iedereen. Gemakkelijk te beheren en je kunt er leuke websites mee maken, hoofdzakelijk gewoon door te klikken en te selecteren.
Terwijl je bij het gebruik maken van html en php kennis moet hebben van zaken.
Met Wordpress kun je ook html en php codes gebruiken, maar over het algemeen is dat niet nodig. En zoals gezegd is er veel op internet terug te vinden.
Greetings, Black Tiger.

Afbeelding
 
Gebruikersavatar
Niels68
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 12
Lid geworden op: vr 17 apr, 2015 20:01:15
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Win 8.1 Win 7 WHS2011
AV: ESET NOD32

Re: Hulp/Vraag over "hoe leer ik een website(s) maken/bouwen"

vr 17 apr, 2015 21:13:35

Als je het echt wilt leren dan adviseer ik je Black Tiger's advies te volgen en je in de wereld van html, php, asp e.d. te storten, google is your friend. Deze dingen kun je grotendeels op je eigen computer uittesten, voor je het weet heb je je eigen Hello world pagina gemaakt. (eigen ervaring)
Als het alleen om het maken gaat dan kun je beter de "standaard" programma's gebruiken, het enige nadeel daarvan is in mijn opvatting dat als er een probleem vanuit deze programma's ontstaat je dit met enige html kennis sneller oplost.

Misschien kun je aangeven wat voor soort website je wilt, een patiëntendossier welke alleen voor geregistreerde artsen toegankelijk is is (iets) moeilijker dan een statische pagina met vakantiefoto's.

M.v.g. Niels
Als ie 't niet doet.................REBOOT

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast