Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
Kevin
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 318
Lid geworden op: za 20 mar, 2010 20:01:45
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 7
AV: Trend Micro
FW: Trend Micro

Providers niet verantwoordelijk voor downloads

do 09 sep, 2010 17:33:37

In een gelekte versie van ACTA staat dat providers niet verantwoordelijk gesteld worden voor het download-gedrag van hun klanten.

ACTA staat voor Anti-Counterfeiting Trade Agreement en is een internationale overeenkomst over de aanpak en bestrijding van namaak (waar ook internetpiraterij onder valt).

Knowledge Ecology International lekte het verdrag waarin staat dat internetproviders en andere ‘derde partijen' niet verantwoordelijk zijn wanneer hun klanten illegaal muziek, films of software downloaden.

Dit gaat in tegen de huidige trend waarbij providers onder druk worden gezet om actie te ondernemen tegen klanten die illegaal downloaden. Een bekend voorbeeld is de three strikes-maatregel waarbij de illegale downloader eerst een waarschuwing krijgt, de tweede keer geschorst wordt voor een bepaalde tijd en bij de derde keer zijn internettoegang afgesloten wordt.

Lees hier verder

Zie ook ZDnet
En ook ZDnet
MVG,

Kevin

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast