Een of meer audio services worden niet uitgevoerd

Stel hier uw vragen met betrekking tot Windows 10.
NKDZ
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 137
Lid geworden op: 07 mei 2013 17:03

tevergeefs :hmm:
1x blijft die staan,andere x verdwijnt die snel..
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42565
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

Dit is wel heel apart, het spookt aardig op dit systeem.
Voer dit commando eens uit.

Code: Selecteer alles

reagentc /info >"%systemdrive%\RE.log"
Op de C-schijf is nu een tekstbestand met de naam RE.log aangemaakt, voeg deze even als bijlage toe.
NKDZ
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 137
Lid geworden op: 07 mei 2013 17:03

ha ik heb hem,op mijn manier weliswaar




Afbeelding
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42565
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

Je hebt alleen niet het goede commando uitgevoerd, of een heel ander commando gestart.
Voer dit commando nogmaals uit.

Code: Selecteer alles

reagentc /info
NKDZ
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 137
Lid geworden op: 07 mei 2013 17:03

klopt
opdrachtprompt als administrator is blijkbaar blijven vastzitten
gewone opdrachtpompt vanuit populaire apps doet wel
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42565
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

Dat lijkt me heel sterk, zeker nadat je de computer opnieuw hebt opgestart.

Voer dit commando eens uit.

Code: Selecteer alles

shutdown /r /t 0
En na de herstart weer.

Code: Selecteer alles

reagentc /info
Lukt dit wel?
NKDZ
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 137
Lid geworden op: 07 mei 2013 17:03

opdrachtprompt vliegt voorbij als een speer
het enige wat ik kon pakken was een gedeelte shutdown /r /t 0


Afbeelding
moet wachten op dat het opdrachtpompt weer meewerkt
dat kan elk moment,afhankelijk van de spoken,zoals je zei...

had nog ondertussen ''DPC Watchdog Violation'' en ''Reference by Pointer''
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42565
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

NKDZ schreef: 26 okt 2020 22:10 had nog ondertussen ''DPC Watchdog Violation'' en ''Reference by Pointer''
Download Afbeelding Speccy naar het bureaublad en installeer deze.
  • Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.
  • Let op!!! Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.
  • Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.
  • Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".
  • In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.
  • Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.
NKDZ
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 137
Lid geworden op: 07 mei 2013 17:03

Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42565
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

Werkt intussen de commandprompt weer, of heeft die nog steeds vreemde kuren?
NKDZ
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 137
Lid geworden op: 07 mei 2013 17:03

heb memtest geprobeerd te doen,dat ging niet goed:'Het schijfkopiebestand is beschadigd'
later is Windows gecrasht.

heb blauwe scherm met nagenoeg dezelfde boodschaap als deze gekregen:
Afbeelding
F9 stond het niet op het scherm,alleen Enter en F8..heb de hele tijd op die 2 gedrukt,beiden deden niks..toen heb ik de Software van de Recovery DVD in gedaan en werkte die weer


opdrachtprompt vliegt nog steeds te snel voorbij
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42565
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

Is het een idee om deze 32-bits installatie eens te vervangen voor de 64-bits versie van Windows 10. Dit als test om te kijken of het systeem dan wel stabiel draait?
Dan kan je eventueel later een upgrade van het geheugen overwegen.
NKDZ
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 137
Lid geworden op: 07 mei 2013 17:03

kunnen we proberen
heb toen wel negatief advies voor de upgrade gekregen:

Afbeelding

overigens het vakje ''Typ hier om te zoeken'' werkt ook al sinds paar dagen niet

kan nu sws voorlopig geen Opdrachtprompt als Admin openen...over paar dagen gaat die weer doen..
Afbeelding
Gebruikersavatar
Maxstar
Administrator
Administrator
Berichten: 42565
Lid geworden op: 27 sep 2008 10:18
Kennisniveau: (3) Expert
OS: Windows 10
AV: Emsisoft Anti-Malware
Contacteer:

Op dit systeem stond Windows 7 Home Premium, hier heb je vast nog de productcode / licentie van. Met deze productcode van (25-tekens) kan je nog steeds Windows 10 opnieuw installeren. Helemaal schoon via b.v. een USB-stick, dit lijkt mij momenteel de beste optie om eens uit te voeren.

Laat maar even weten of je de productcode van Windows 7 nog hebt, dan plaats ik daar even een stappenplan voor. De eerste melding duidt op een downgrade van Windows 10 naar Windows 7, dus dat heeft met deze procedure niets te maken.

Dit systeem is weliswaar al wat ouder, maar de CPU is geschikt voor de 64-bit versie van Windows, en 3GB aan intern geheugen is ook voldoende als minimale vereiste.
NKDZ
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Berichten: 137
Lid geworden op: 07 mei 2013 17:03

ik heb idd 23 nummerige (+ 2 letters)code bij de Apparaatspecificaties staan

Type systeem 32 bits besturingssysteem,x64-processor

Editie Windows 10 home
Versie 2004
Installatiedatum 22-10-2020
Build van besturingssysteem 19041.508
Ervaring Windows Feature Experience Pack 120.2212.31.0

weet nu niet of die code voor de windows 10 of voor de windows 7 is?of is die voor beide
Plaats reactie

Terug naar “Windows 10 Hulp en ondersteuning”