Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
PeterVo
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 340
Lid geworden op: di 03 sep, 2013 16:27:20
Kennisniveau: (2) Ervaren
OS: Windows 10 Pro
AV: Eset SS
FW: Eset SS

Verzenden naar optie

di 27 mar, 2018 07:48:57

Als je op een pc een programma als thunderbird of outlook installeert krijg je onder de rechter muisknop de optie om bestanden te sturen "naar email adres ".
Bestaat die optie ook om bestanden door te sturen via gmail, zodat ik dus een optie heb om bestanden rechtstreeks als bijlage aan gmail te koppelen, zonder mail programma op de pc ?
Time waits for no one

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Majestic-12 [Bot] en 3 gasten