Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
Gebruikersavatar
iEscape
Moderator
Moderator
Onderwerp Auteur
Berichten: 6403
Lid geworden op: ma 18 okt, 2010 12:50:25
OS: macOS Mojave 10.14.6 & W10Pro&Home
AV: MBAM Pro
FW: Little Snitch (macOS)

Windows 10 recent geopende items

zo 21 mei, 2017 17:48:32

In Windows 10 Creators Update v. 1703 wordt de recent geopende items per onderdeel (Documenten, Downloads, Muziek, Afbeeldingen, Video's, Verkenner etc.) weergegeven. Standaard is alléén bij Instellingen dat de schuifregelaar op Aan is ingeschakeld.

Wil u dat meer onderdelen aan Start worden weergegeven, voer dan onderstaande uit:

 1. Toest de Windows-toets + X en selecteer Instellingen, klik vervolgens op  Persoonlijke instellingen en in het volgend scherm klik (in de linker kolom) op Start.

  Afbeelding

  Afbeelding

  Afbeelding

 2. Als het goed is staat de schuifregelaar al Aan bij Recent toegevoegde apps weergeven.

  Afbeelding

 3. Scroll nu naar beneden en onder Recent geopende items in jumplists in Start of op de taakbalk weergeven, klik vervolgens op Kies welke mappen in Start worden weergegeven.
   
  Afbeelding

 4. In het scherm dat wordt geopend namelijk Kies welke mappen in Start worden weergegeven scherm, schuif de regelaar van Uit naar Aan bij de onderdelen die u wenst te worden weergegeven bij de startknop.

  Afbeelding

Het resultaat bij éénmaal klikken met de linkermuisknop op Windows startknop.

Afbeelding

Bij het klikken op Video (bijvoorbeeld) wordt rechtstreeks de map Video’s in de Verkenner geopend, het is dus een snelkoppeling van de betreffende onderdeel naar de map in de Verkenner, zoals Instellingen een snelkoppeling is naar het scherm Instellingen.

De privacy in Windows 10 is beter gewaarborgd, de bestandsnamen van de recent geopende items worden niet weergegeven op het Bureaublad.

:smileybye:
met vriendelijke groet, iEscape
born to be free is the way to freedom

Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast