Computer Forum voor al uw vragen en problemen.

Register een gratis account om van alle functies op het forum gebruik te kunnen maken.

Problemen met uw computer, of heeft u advies nodig? PC Web Plus helpt u graag verder.

Welkom op PC Web Plus, op dit computerforum kunt u terecht voor gratis hulp bij computerproblemen en allerhande vragen over software, hardware en computerbeveiliging.

Als gast kunt u alleen het forum bekijken en meelezen met de verschillende discussies. U kunt echter geen reacties of commentaar geven op bestaande discussies, of nieuwe onderwerpen op het forum starten met uw vraag of probleem.

Klik op de onderstaande link om geheel gratis een gebruikersaccount op ons forum te registreren. Vanaf dat moment kunt u deelnemen aan de diverse discussies op het forum.

Klik hier om een gratis account te registreren! - of lees onze Welkomstgids door voor meer informatie over het gebruik van het forum.

 
prutser
PC Web Plus - Member
PC Web Plus - Member
Onderwerp Auteur
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 19 mar, 2018 18:07:10
Kennisniveau: (1) Beginner
OS: windows 7
AV: avg

Coreldraw x7 probleem

ma 19 mar, 2018 18:25:19

Hallo mijn naam is Siem, ik ben 71 jaar oud en niet thuis in itc. Ik heb een probleem met Coreldraw x6. Als ik via email een EPS bestand open in Corel
dan krijg ik een bestand te zien met dubbele lijnen die ik eerst allemaal moet verwijderen voor ik mijn bestand kan gebruiken. Iemand een idee wat de oorzaak is?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten