Re: Browser loopt steeds vast na laatste grote update van Windows 10

97
Ik heb eventjes gekeken naar de support pagina waar ik eerder naar heb gelinkt en heb 2 mogelijke antwoorden.
1. Er is een hardwarematig probleem, iets wat ik eerder al zei dat ik het vermoedde
2. Er is mogelijk een compatibiliteitsprobleem met stuurprogramma's o.i.d., Acer geeft aan dat ze geen officiële ondersteuning geven voor jouw pc. Dat betekent niet dat jouw pc geen Windows 10 kan draaien, omdat Microsoft de standaard stuurprogramma's voor jouw pc automatisch installeert in dat soort gevallen, maar het is meer een indicatie van dat jouw pc mogelijk Windows 10 niet helemaal goed kan draaien. Dat komt omdat Microsoft niet kan garanderen dat de standaard stuurprogramma's altijd goed zal draaien op iedere hardware. De standaard stuurprogramma's worden getest op veel verschillende hardware, maar alsnog is het mogelijk dat op bepaalde systemen het niet altijd even goed werkt.

Je gaf al aan dat dit probleem ontstond vanaf dat Windows 10 geïnstalleerd was, mijn advies is om terug te gaan naar de vorige Windows versie.

Het is mogelijk dat ik verkeerd zit en dat er een andere mogelijkheid is om van het probleem af te komen waardoor je op Windows 10 kan blijven, ik persoonlijk zou dat echter niet proberen te achterhalen en teruggaan naar de vorige Windows versie. Vastlopers blijven een probleem met het vinden van de oorzaak, omdat ze vaak geen informatie achterlaten doordat het systeem dat niet kan opnemen, ook deze keer was er geen relevante informatie in de gebeurtenissen te vinden. Dat maakt ze erg lastig om op te lossen en daarom kan ik het verkeerd hebben met mijn bevindingen.

Terug naar “BSOD, Systeemcrashes & Opstartproblemen”

ComputerComputer