18
Wat grappig!

Ik lees de zin: "Existing users are automatically updated within the next 24 hours".

Betekent dit nu dat er niet verwijderd en opnieuw gedownload hoeft te worden en dat ik gewoon moet afwachten?
Plaats reactie

Terug naar “HitmanPro & HitmanPro.Alert (Sophos)”